Hakkımızda

Yılların vermiş olduğu tecrübe ile yoluna devam etmekte olan Üçüncü Göz Temizlik Şirketi, siz değerli müşterilerimize 2000 yılından beri hizmet vermektedir. Uzman ve deneyimli kadrosu ile Ankara'da önemli bir yere sahip olan firmamız; eğitimli personelleri ile kaliteli ve zamanında hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Bize 0 312 430 04 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Misyonumuz :

Temiz, hijyenik ve sağlıklı ortamlar, insan mutluluğunu ve çalışma verimini artırır. Üçüncü Göz Temizlik Hizmetleri olarak, temizlik hizmetlerinde geleceğin dünyasına daha temiz, insan sağlığını olumsuz etkilemeyen, iyi bir çevresel miras bırakmak için çalışıyoruz

Vizyonumuz :

Güvene dayalı iş ortaklığı: Gerek müşterilerimiz gerek çalışanlarımız için ortak özelliğimiz etik, sözüne sadık yasalara bağlı olarak hizmet vermektir.
Yeni Teknoloji Kullanımı: Makine, yöntem ve donanım hizmetlerinde dünya teknolojisini kendi bilgi birikimimizle değerlendirerek, müşterilerimizin hizmetine sunmak.
Kalite: Kalite Mükemmeli yakalama hedefimizin en önemli unsurudur. Müşterilerimize kalite bağlamında hizmet sunmaya gayret ederiz. Müşteri ihtiyaçlarına en hızlı güvenilir çözümler üreterek müşteri sürekliliğini sağlamak ve vazgeçilmez olmak istiyoruz.
Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği: Firmamız çevre, iş sağlığı ve iş güvenliği alanında gerekli tüm yasal ve insani önlemleri eksiksiz yerine getirmekte, konu ile ilgili tüm gelişmeleri takip etmektedir. Verdiği eğitimlerle yönetici ve personel kadrosunu sürekli bilgilendirmekte ve alınan önlemlerin etkinliği sürekli olarak kontrol edilmektedir.

Yönetim Kadromuz

ankara PERSONEL TEMİNİ

Ali ÜSTÜN

TOP